Norsk sex russiske jenter i norge

norsk sex russiske jenter i norge

En del av dem er dyktige skuespillere. De er glad for at mannen kjøper gaver til dem, enten det er stadig nye klær eller annet. Hvis ikke mannen kjøper klær osv. De er ekstremt opptatt av utséendet. Hvis noen mener at norske damer bruker lang tid på badet, så blir dette ingenting i forhold til den tid deres russiske medsøstre bruker. De er veldig opptatt til å kle seg veldig pent. Til daglig liker de å gå kledd slike norske kvinner bare er kledd ved julebord og andre viktige dager.

De er også veldig opptatt av å bruke sminke hver dag. De kan gjerne fortelle at de kommer fra en kultur der de setter høflighet meget høyt, men selv kan de være meget uhøflige, og de kan gjerne klage på nordmenns mangel på høflighet. En del av dem klager på mer eller mindre alt som er norsk, men det gjelder selvfølgelig ikke alle.

De kan også være ganske temperemantsfulle, gjerne mer som spaniere eller italierne enn skandinaver, men dette er noe man fort venner seg til. En del norske menn finner seg en russisk dame fordi de håper på noe som er bedre enn norske kvinner, men det er ikke alltid de vet hva de begir seg inn på; bare årene vil vise om de er heldige eller ikke.

Min eks har også fortalt meg en del om russiske kvinner som er bosatt i Norge som ikke bare er positivt. En del av dette har min russiske venninne - og andre russerinner som jeg har hatt kontakt med tidligere - godt god for.

Det første - som jeg verken kan bekrefte eller avkrefte - er at mange forhold mellom norske menn og russiske kvinner blir ødelagt etter få år.

Problemet er at de får barn sammen. Barnet, eller barna, kan snakke og forstå norsk; og også forstå russisk, men ikke snakke russisk. Mange russerinner snakker ikke norsk eller deres norske språk er svært dårlig, derfor får ikke moren konstruktiv kontakt med sitt eget barn. Når forholdet ryker, så er det kanskje faren som beholder barnet.

Men, nå er det stadig flere og flere russiske kvinner som lærer seg norsk, enten ved studier i Russland, eller de lærer det her til lands, og det er jo positivt. Det andre, som jeg har fått bekreftet av andre, er at russiske kvinner finner seg en norsk mann i den hensikt å få norsk statsborgerskap. Det ligger ikke nødvendigvis ekte kjærlighet fra damen sin side i forholdet. Når hun har fått statsborgerskap, så forlater hun gjerne forholdet, og kanskje hun finner seg en annen mann. Selvfølgelig gjelder ikke dette alle russiske damer, men mange av dem.

Selv har jeg en russisk venninne, og hun er utrolig godt menneske. Beskrivelsene overfor gjelder ikke alle russiske kvinner, men jeg tør å påstå at det gjelder det store flertall av dem. Uansett, skal jeg finne meg en dame i håp om å dele resten av mitt liv med en dag, så blir det nok en norsk. Et veloverveid innlegg som kan stemme overens med en del russiske og også norske kvinner. Kommunikasjon eller mangel på, er en av hovedgrunnene til at norske ekteskap ryker. Grunnen til at mange russiske kvinner gifter seg med en vestlig mann har ikke med oppnåelse av statsborgerskap, men fordi de gjennom fjernsyn ser vestlige menn og sammenligner disse med russiske.

Å gifte seg, selv med en russisk mann, er ofte av praktiske årsaker i russland. Overlevelse for en russisk kvinne er vanskelig om hun ikke er gift og forsørget.

Om mannen er rik eller ei er ikke så viktig for mange russiske kvinner, da spesielt siden begrepet om rikdom er annerledes i russland. Vanskelig å forklare, men en rik mann i russland kan være fattig neste dag, og de fleste lever fra hånd til munn og har ingen muligheter til å planlegge eller ha en oversiktelig fremtid.

Russiske kvinner ønsker seg primært en god mann som respekterer henne, ikke horer rundt og ikke drikker seg fordervet. Jeg tror at hovedgrunnen til at enkelte ekteskap med en russisk kvinne ryker, er fordi de ikke er forberedt på de enorme kulturelle forskjellene.

Jeg som også kjenner russiske kvinner og menn, ser fordelen av å finne seg en russisk kvinne som livsledsager nettopp fordi de har sterke verdier i forhold til familie, mann og barn. Så det blir et norsk fruentimmer som er så heldig å få deg?

Det er ikke lov å trakassere meddebattanter. Diskuter sak og ikke person! Et betimelig innlegg fra en som kjenner forholdene.

Vanligvis hører vi historien fra ondskapsfulle kvinneaktivister som fremstiller menn som gifter seg med utenlandske damer som monstre. Denslags er forøvrig i strid med Menneskerettslovens Art 8 og Art Si meg, har du ikke lest innlegget..? Først vil han prøve ut russerdamene! Når han først skal finne ei å dele livet med, velger han seg en norsk dame Har du aldri satt spørsmålstegn ved de russsiske kvinners motiver? Blir de bare sånn bråforelsket i en hvilkensomhelst norsk mann?

Har russiske kvinner ikke smak i det hele tatt? Vel, jeg har allerede kommet i kontakt med en hyggelig norsk dame: Når det gjelder min eks, så var jeg ikke gift med henne. Hun hadde vært gift med en annen norsk mann før vi innledet et forhold, men vi kjente hverandre allerede før hun traff sin kommende eks mann.

Ifølge henne, så skaffet han henne mange og store problemer, så mange at et godt forhold til et annet menneske nærmest var umulig. I ettertid har hun fortalt meg at hun gjorde sitt livs største tabbe da hun giftet seg med han istedenfor meg. Jeg gjorde ALT for at hun skulle ha det bra. Jeg håpet og ønsket at hun skulle få det bra en dag. Til tross for at jeg hjalp henne, så oppførte hun seg ofte agressivt og dårlig mot meg.

Hun skyldte på sin fortid. Etter en tid var forholdet dømt til å bli ødelagt. Jeg hadde brukt enorme mengder av energi og tid på å hjelpe henne. Både familie, slektninger og arbeidskolleger var virkelig bekymret for meg, fordi de så at jeg ikke hadde det bra med henne. Jeg holdt på å bli totalt ødelagt. I ettertid, da jeg fikk mange problemer, så ville hun ikke hjelpe meg, hun hadde nok med sine egne problemer.

Heldigvis så hadde jeg en familie og arbeidskolleger, og senere en russisk venninne som hjalp meg, og nå har jeg det meget bra. Mange måneder etter at forholdet mellom meg og min eks var et avsluttet kapittel, så ringte hun meg. Hun ville at vi skulle tilbringe ferien sammen. Jeg trodde aldri jeg skulle få kontakt med henne igjen, til tross for at jeg i ettertid hadde sendt henne flere brev. Jeg hadde fått en russisk venninne, hun er bare en venn, ikke noe mer, og dette tolererte hun ikke.

Etter det har jeg ikke hørt noe igjen fra henne selv om jeg har forsøkt å ta kontakt med henne. Og, jeg har tilgitt henne ofte, for det er tross alt mye negativt jeg har opplevd sammen med henne, selv om vi også har hatt mange positive stunder sammen. Men, jeg har ingen dårlig samvittighet overfor henne.

Jeg har virkelig gjort ALT for å hjelpe henne. Selv om jeg er kritisk til mange russiske kvinner, så gjelder dette ikke alle. Det finnes et fåtall som er virkelig gode. Pussig nok har jeg fått full støtte i fra et par russiske kvinner i ettertid.

Nå var ikke akkurat mangel på kontakt et problem i mitt tidligere forhold. Vi hadde veldig mye kontakt, og hun snakket også meget godt norsk. At kultur- og mentalitetsforskjellene mellom russere og nordmenn er store, det er jeg fullt klar over. Selv om mitt innlegg kan virke negativt, så mener jeg fullt og fast at det også finnes skikkelige russiske kvinner, selvfølgelig! Nå har jeg det meget bra, det var bare ment som en advarsel til andre norske menn.

Og selvfølgelig, jeg ønsker at alle forhold skal fungere bra, uansett kulturforskjeller. Men, det er selvfølgelig en fordel for begge parter å være forberedt. Og jeg er heller ikke av dem som drikker meg overstadig beruset, eller går fra den ene damen til den den andre: Hei Jeg er selv gift med ei russisk kvinne på tredje året og har på den måten også blitt kjent med mange andre i byen der vi bor.

Må si meg enig i mye av det du skriver, spesielt punktet om motivet for å gifte seg til større velstand. Noen sitter bare å venter på dagen de får bosettingstillatelse og hiver skillsmissepapirene i hodet på sin intetanende og forfjamsede ektemann som ofte kunne vært bestefaren deres.

Når det er sagt er det sannelig ikke noe russisk fenomen at kvinner går etter lommeboka. Har vel aldri hørt at den kvinnelige legen har giftet seg med vaktmesteren, men har flere ganger sett at den mannlige har giftet seg med hjelpepleieren eller vaskekona. Dette punktet har derfor lite i en debatt om russiske kvinner å gjøre da det tydligvis er univerelt. Hva jeg derimot må si meg uenig i, både med deg og de andre som heveder dette, er det angivelig "enorme kulturforskjeller" som vissstnok skal finnes mellom russere og nordmenn.

Skulle gjerne hatt noen konkrete eksempel fra folk som har opplevd dette. Vel, nå sier min kone at jeg ikke er som andre nordmenn, men vi har ikke merket særlig mye til disse, og det som måtte være er av mer kosmetisk, overfladisk, humoristisk og berikende art enn som et problem. Ihverfall oppfatter jeg det slik.

Når det gjelder aldersforskjellen mellom meg og min eks, så var den svært liten, og lommeboken min er heller ikke noe å skryte av, men jeg lider ingen økonomisk nød, jeg har det relativt bra økonomisk. Hadde det vært penger hun hadde vært ute etter, så hadde hun neppe gått etter meg.

Når det gjelder god utdannelse; hvorvidt en russisk kvinne gifter seg til en mann under "sin stand" så kan jeg nok ikke gi noe svar der. Min eks hadde svært god utdannelse og er meget intelligent. Ellers så må jeg si meg enig med "Larrek" at kulturforskjellene ikke er enorme, men at de allikevel er betydlige på en del punkter, det vil jeg påstå. Det hender en og sjelden gang at jeg og min russiske venninne misforstår hverandre, men dette ordner vi fort opp i.

Det er snakk om bagateller. Noen av de russiske kvinnene som kommer til Norge kommer gjerne fra en meget rik familie, og har en god utdannelse, så at det BARE er penger som er årsaken til at de kommer til Norge eller andre vestlige land, den går jeg ikke med på.

Har man foreldre som har masse penger i Russland så er også muligheten til å skaffe seg visum forholdsvis raskt til stede. Men, mange russiske kvinner har mange positive egenskaper. I likhet med deg så har også jeg hørt at jeg er annerledes enn de fleste andre nordmenn. Min russiske venninne sier jeg tenker som en russer - i positiv betydning - uten at hun har fortalt meg hva hun mener med det.

Vel, jeg er ikke enig, men artig er det uansett. Også en annen nordmann - som tilfeldigvis er gift med en russer - har fortalt meg at jeg oppfører meg på en ikke-norsk måte, men hva han mente med det, det er ikke godt å si.

Men, det er hyggelig å høre at du er lykkelig gift! Jeg har ingen formening om dette og har heller ingen rett til å sette meg til dommer over andre folks søken etter ekteskap eller kjærlighet slik endel iltre kvinnesakskvinner gjør. Etter å ha vært i Russland og sett elendighet og fattigdom vil jeg kunne anta at en stor del av de russiske damene i utgangspunktet er lykkejegere med økonomiske motiv. Derfor bør ikke norske menn være for naive mht "kjærlighetserklæring" og håp om trofasthet til døden skiller deg ad.

Jeg vil også ha rett til å kritisere disse økonomisk søkende kvinnene og ikke akseptere den utidige stigmatiseringen av MENN som åpenbart er blitt politisk korrekt. Jo takk for det: Jeg har ikke direkte opplevd det jeg skal fortelle, men både min eks-kjæreste og andre personer med mangev russiske venner har kommet frem til samme konklusjon. I Norge er det gjerne vanlig at man er litt måteholden når man har invitert gjester hjem til mat.

De liker at hun er i lønnsarbeid og synes opptatt av likestilling. Anne Britt Flemmen har intervjuet norske menn gift med russiske kvinner om deres syn på menn, kvinner og parforholdet. Kjønnsroller som er endret og gir mer stress, flere som tar helserisiko gjennom alkohol og overvekt. De er den største uorganiserte kriminelle gjengen. Videos Her hevder den svenske TV-sjefen at han ikke er ute etter å kjøpe sex fra et barn Utendørs sex russiske kvinner i norge - sexy thai Jeg har akkurat kommet eldre damer porno live porn chat fra Moskva der jeg har mange venner og kjente.

Jeg hadde en utfyllende profil helt frem til for noen dager siden,men er mest her inne nå og følger med litt på forumet Ønsker dere alle en fin helg: Er en del menn som på regelmessig basis sørger for at krisesentrene har nok å gjøre.

Når hun har fått statsborgerskap, så forlater hun gjerne forholdet, og kanskje hun finner seg en annen mann. Å dæven Grimstad82, nei da er det ikke lett, dverg som meg på har hvertfal ikke sjans, he he: Etter 25 "kjætlighetsbrev" kom det første bittelille forsøket: